Annons från Flowlife

Flowpillow heat – årets skönaste julklapp!

När kroppen känns stel längtar många efter en härlig massage, men att besöka en massör är både tidskrävande och dyrt. Den där massagen som du gärna skulle ta veckovis dröjer och vips så har ett helt år passerat sedan sist. Nu kan du ge dig själv eller dina nära och kära en egen personlig massör – den trendiga favoriten Flowpillow heat.

– Alla ska leva ett liv i flow utan smärta som förstör och ställer till det. Flowpillow heat passar alla – från atleter som står högst upp på prispallen till de som spenderar dagarna i en kontorsstol, säger Lucas Wasniewski, grundare och vd på Flowlife.


En massage kan ge både kortsiktiga och långsiktiga effekter; förutom att det är skönt och ger tid för avkoppling kan det även ge dig en mjukare kropp. Mer flow, helt enkelt. Med Flowpillow heat kan du ge dig själv massage på nacke, ben, rumpa – egentligen var som helst på kroppen. Kombinationen av infravärme och djupgående sportmassage lättar triggerpunkter och tar bort smärta. 

– Kroppen är väldigt smart och anpassningsbar men också lättlurad. Monotona rörelser på daglig basis gör att du kan få snedbelastningar i kroppen. Massage trycker ut de här knutarna och får muskulaturen att återgå till sin normala position, säger Lucas Wasniewski.

Här hittar du Flowpillow heat

Byt ut smärtan mot styrka

Många uppskattar redan Flowlifes innovativa produkter som ger kärlek åt trötta och stela muskler. Mottot är enkelt: Man behöver ha flow i kroppen för att kunna ha flow på träningspasset eller rent generellt i livet. Flowpillow heat är Sveriges populäraste massagekudde – en sladdlös historia med infravärme och tre hastigheter. Den har hjälpt många skidstjärnor, crossfit-atleter och löpare att kunna prestera på topp. 

– När man pushar sig intensivt märker man verkligen skillnad. Man byter liksom ut smärtan mot styrka, säger Lucas Wasniewski.

En 5-stjärnig julklapp

Flowpillow heat är den perfekta julklappen för den som vill ha mer flow i vardagen. Du får en personlig, portabel massör som alltid finns tillgänglig. Massage behöver inte längre vara något du får en gång om året, utan gör som många andra – investera i en Flowpillow heat! 

– Vi har enbart 5-stjärniga recensioner och därav kan vi lova att detta är en riktigt bra produkt, avslutar Lucas Wasniewski.

Unna dig själv lite flow i julklapp – klicka här