Annons från Nordic Wellness

Så blir 2022 ditt starkaste år – med Nordic Wellness bästa tips

För en av Sveriges största friskvårdskedjor är träning så mycket mer än fysisk aktivitet. Det handlar om välmående, att ta hand om både kropp och knopp. Därför vill de inspirera och peppa dig till att göra 2022 till ditt piggaste, starkaste och lyckligaste år. Här är deras bästa tips.


Få träningsinspiration och bli medlem här!

Det nya året närmar sig med stormsteg, och med det medföljer nyårslöften som ska uppfyllas. Ett nyårslöfte som ofta förekommer är att komma igång med träningen. Det är ofta lättare sagt än gjort. Därför har friskvårdskedjan Nordic Wellness satt ihop deras bästa tips på hur du lyckas hålla dina nyårslöften.

Här är några av Nordic Wellness bästa tips för att hålla nyårslöftet:

  1. Var specifik
    Genom att välja ett tydligt och mätbart löfte ökar du sannolikheten för att du faktiskt genomför det. Undvik diffusa mål som att ”äta bättre”. Skriv ner så tydligt du kan vad du vill åstadkomma och hur du ska ta dig dit. Ett exempel på ett specifikt nyårslöfte kan vara ”Träna styrketräning 2 gånger och ta minst 3 lunchpromenader per vecka”.
  2. Involvera andra
    Vi är starkt påverkade av sociala tryck och det är inte enbart inte något dåligt. Använd det för att se till att du håller dina löften och inte kommer med ursäkter. Bestäm träningsdate med en vän, eller skriv på dina sociala medier vad du har för löfte så är blir det faktiskt enklare att hålla sig till planen.
  3. Välj ett nyårslöfte som känns viktigt för dig
    Kan låta självklart, men tyvärr väljer många ett nyårslöfte baserat på vad vi tror att vi borde ha som nyårslöfte. Fundera över varför du vill ha just det löftet och försök att inte låta dig styras av samhällets normer.

Vill du ta del av hela listan men ännu fler tips? Klicka här!

Hitta ditt perfekta medlemskap
Nordic Wellnes erbjuder ett flertal olika medlemskap för att tillgodose just dina träningsbehov. Välj mellan tillgång till gym, padel, gym och gruppträning, expressgym och även Wellness Online där du kan få tillgång och streama alla deras onlinepass var du än befinner dig. Dessutom erbjuder Nordic Wellness alltid en veckas gratis provträning på valfri Nordic Wellness klubb.

Sugen på att provträna? Klicka här

Känn dig trygg på gymmet
Med 292 klubbar och över 342 000 aktiva medlemmar är Nordic Wellness idag störst i Sverige till antalet klubbar och du hittar träningsanläggningar hela vägen från Umeå till Ystad.
Dem utvecklar löpande sina gym och ligger i framkant när det gäller träningsformer, utrustning, personal och inte minst pris. Under Covid19 möjliggjorde dem för alla sina medlemmar att fortsätta träna genom exempelvis tjänsten Wellness Online samt PT Online där din PT tar fram tips och övningar som du kan utföra hemifrån eller utomhus. En populär tjänst som fortsatt rullar på även nu efter att restriktionerna släppt. Nordic Wellness följer alla folkhälsomyndighetens rekommendationer så att du alltid ska känna dig trygg om du väljer att gå till gymmet.

Här kan du läsa mer om Nordic Wellness åtgärder

Spela padel på Nordic Wellness
På Nordic Wellnes padel har du tillgång till moderna padelbanor, vilket gör att du enkelt kan kombinera padeln med annan träning. Boka en bana via Matchi och hyr padelrack och bollar på plats! Som medlem hos Nordic Wellness har du 20% rabatt på alla speltider (lokala avvikelser kan förekomma).

Välj ort och boka bana här!

Gör 2022 till ditt starkaste år – i kropp och knopp
På Nordic Wellness vill de inspirera till ett bättre välmående och fortsätta vara folkets bästa alternativ inom träning och hälsa – där alla ska känna sig som hemma. Ta del av deras aktuella erbjudanden och ta makten över din hälsa redan i dag.

Läs mer om vad Nordic Wellness kan erbjuda här